La Segarra i Lleure Quàlia signen un any més el conveni de gestió dels menjadors escolars

REDACCIÓ
02-09-2021
  • La Segarra i Lleure Quàlia signen un any més el conveni de gestió dels menjadors escolars

El Consell Comarcal de la Segarra ha fet novament el concurs per a la gestió dels menjadors escolars a la comarca. Tot i presentar-se més empreses que en el primer concurs, un total de 6, novament  Quàlia Cooperativa de Lleure del Grup Alba ha estat l’empresa guanyadora del concurs.

Aquest dimecres a la seu del Consell Comarcal s’ha procedit a la formalització de la signatura del contracte entre el President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, i el director de Quàlia, Lluís Nadal.

El President Lluch ha destacat que tot i haver de repetir el concurs i havent-se presentat més empreses que el primer cop, Quàlia ha estat novament escollida. Des del Consell la gestió feta fins ara ha estat molt ben valorada pel gran projecte social que hi ha al darrere.

De fet, Quàlia Cooperativa de Lleure del Grup Alba es valorada per la gestió durant el curs passat amb un notable alt, arran d’una enquesta que es va fer a les famílies dels 800 usuaris dels menjadors i també a les escoles.

Se’ls hi preguntava a les famílies sobre aspectes qualitatius i quantitatius del servei com són la composició del menú, la quantitat de menjar, la satisfacció general del servei, del monitoratge o de l’aplicació de la normativa COVID en els menjadors. 

La cooperativa Lleure Quàlia gestionarà aquest nou curs escolar una desena d’escoles del territori de la Segarra. La vigència del contracte és de dos anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta