La Senglar Trail de Cubells espera 250 participants

X.P.
11-06-2019
  • La Senglar Trail de Cubells espera 250 participants

Cubells ultima l’organització de la seua primera Senglar Trail, que es disputarà aquest diumenge amb una participació estimada de 250 atletes entre els seus dos vessants, la prova atlètica, que tindrà un recorregut de 18 quilòmetres i un desnivell positiu de 800 metres, i la caminada, d’11 quilòmetres i un desnivell de 342. Actualment les inscripcions van a bon ritme i ja s’han assolit les 174, 79 per a la cursa i 95 per a la caminada, que també es podrà cobrir corrent.

Sota l’organització de l’associació de joves JoQblls, la Senglar Trail de Cubells puntuarà per a la Lliga de la Noguera i, com el seu nom indica, discorrerà per senders de pedra i terra entre boscos plens de rastres de senglars i cabirols, amb fortes pujades i algun descens tècnic vertiginós.

La caminada, en canvi, tindrà un desnivell mitjà i serà apta per a tots els públics. A banda de Cubells, els participants també travessaran els municipis de Camarasa i Os de Balaguer. El punt més alt del recorregut és el repetidor de Boada, des d’on s’albira tot el pla de l’Urgell, la Noguera i les serres del Mont-roig i del Montsec.

L’organització ha previst quatre avituallaments per als participants de la carrera i tres per als de la caminada, tant sòlids com líquids, a part d’un esmorzar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?