La Seu acull una concorreguda Escanyabocs

REDACCIÓ
20-05-2019
  • La Seu acull una concorreguda Escanyabocs
  • La Seu acull una concorreguda Escanyabocs

Gairebé 800 participants van prendre part ahir en la dotzena edició de l’Escanyabocs, una prova multiesportiva a la natura i única al Pirineu català, que es va dur a terme al Rafting Parc de la Seu d’Urgell. Les inscripcions van ser una mica menys que a l’edició passada, en part per l’amenaça de mal temps, però finalment totes les proves es van desenvolupar amb total normalitat. A més, la celebració d’altres proves esportives a la zona va minimitzar una concurrència que, no obstant, va ser elevada.

La prova de BTT i la cursa trail van ser les més freqüentades de les sis modalitats diferents de la jornada. Respectivament, van reunir 268 i 269 esportistes participants. D’altra banda, 77 més van dur a terme l’orientació nocturna, 54 van fer el raid d’aventura i 79 van participar en la marxa nòrdica. Finalment, hi havia una categoria per a nenes i nens d’entre 9 i 13 anys, en la qual van participar un total de trenta-cinc corredors.

Pel que fa a l’Escanyabocs de Ferro, l’única prova competitiva d’aquesta competició a la naturalesa, es van imposar Coral Gallardo i Rafael Turra. En dones, el podi el van completar Sílvia Pinsach i Maria Miró, mentre que, en homes, Alberto Díaz-Canedo va ser segon i José Sánchez i Ernesto Corbacho van finalitzar en una tercera posició ex aequo.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?