La Seu d'Urgell oferta 4 tallers de competències digitals

REDACCIÓ
02-09-2020
  • tallers seu

Els dies 7 i 8 de setembre es podran formalitzar les inscripcions de manera telemàtica per a poder participar en els 4 nous tallers gratuïts de competències digitals que ha organitzat el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell per aquesta pròxim tardor.

Els tallers programats tindran lloc de manera presencial a l’espai Òmnia, però també estan pensats per poder realitzar-los online si així fos necessari per la situació epidemiològica.

Els tallers són els següents:

  • Instagram: aprendre a fer un ús correcte de l’App Instagram. Els dilluns de 16 a 17 hores.
  • Calendaris: aprendre a crear un calendari 2021 personalitzat. Els dilluns de 17 a 18 hores.
  • Estimulació cognitiva: estimular i treballar la ment. Els dimarts de 15.30 a 17 hores.
  • Mou-te pel mòbil: cal portar telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) personal per aprendre a fer-lo anar. Els dijous de 15.30 a 17 hores.

Només 5 places per taller

Cal remarcar que en aquesta ocasió s’ha hagut de reduir el nombre de places dels tallers per tal de poder complir amb la distància de seguretat i la higiene que recomana el PROCICAT amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19. Per aquest motiu, cada taller compte amb 5 places. Només es podrà fer una inscripció per persona.

Les inscripcions, com hem assenyalat seran els dies 7 i 8 de setembre, a partir de les nou del matí, s’hauran de fer a través del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Val a dir també que aquelles persones que necessitin fer la seva inscripció de forma presencial per manca de recursos materials i/o personals podran demanar cita prèvia trucant el Punt Òmnia al 973 353 008 per poder formalitzar-la amb el suport de la dinamitzadora d’aquest servei.

Aquests tallers s‘iniciaran a partir del dia 1 d’octubre.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?