La Seu, llesta per al Mundial

REDACCIÓ
22-09-2019
  • La Seu, llesta per al Mundial
  • La Seu, llesta per al Mundial
  • La Seu, llesta per al Mundial

El Campionat del Món de piragüisme en les modalitats d’eslàlom i descens esprint, que tindrà lloc a la Seu d’Urgell entre els dies 25 i 29, donarà avui el tret de sortida amb la celebració de la cerimònia inaugural. La capital de l’Alt Urgell presenta un aspecte immillorable amb els carrers, els edificis i els comerços engalanats amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu, que per tercer cop acull el Parc del Segre. L’ocupació hotelera és de gairebé el 100% i es respira un gran ambient piragüístic.

L’acte d’obertura de l’esdeveniment començarà a les 18.00 hores, a la plaça dels Oms, amb una cercavila que protagonitzaran la Colla de Gegants i Grallers de la Seu, la Mulassa i la Cuca Caiac. El recorregut passarà pel carrer del Portal de Cerdanya, seguirà pel carrer del Doctor Peiró i continuarà pel Camí Ral de Cerdanya fins a arribar a les portes del Palau Municipal d’Esports, edifici en el qual se celebrarà la cerimònia inaugural.

La inauguració està prevista a les 19.30 hores, amb la desfilada de més de 500 piragüistes de 65 equips de tot el món. A continuació, tindran lloc els discursos institucionals, que arrancaran amb la benvinguda de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega. Tot seguit, intervindrà el president de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme (RFEP) i president del Comitè Organitzador, Juan José Román Mangas, i finalitzarà l’acte protocol·lari el president de la International Canoe Federation (ICF) i membre del Comitè Olímpic Internacional, José Perurena, que donarà per iniciats els campionats.

La clausura d’aquesta cerimònia inaugural comptarà amb l’actuació de l’artista urgellenc Yldor Llach, que oferirà al públic assistent i als piragüistes un espectacle creat especialment per a l’ocasió.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?