La Seu reestrena la zona d’escalada al pavelló amb 630 noves preses

C. SANS
06-11-2019
  • La Seu reestrena la zona d’escalada al pavelló amb 630 noves preses

L’ajuntament de la Seu d’Urgell va reestrenar ahir el búlder d’escalada del pavelló municipal, que ha estat objecte d’una important obra de remodelació i ampliació. El nou espai d’escalada indoor és fruit de la demanda sorgida de l’edició dels pressupostos participatius de l’any passat, proposta que va quedar en segona posició a les votacions populars. L’alcalde, Jordi Fàbrega, es va referir a l’equipament com “de primer ordre i que incrementa el nivell de les instal·lacions esportives” de la capital de l’Alt Urgell i serveix com “una mostra més que la Seu és una ciutat d’esport”.

El regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, va explicar que l’escalada “és un esport que creix cada vegada més” i en aquest sentit es va referir a la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), entitat que utilitza la instal·lació i que aquest curs compta amb 56 inscrits als cursos d’iniciació. Guàrdia va explicar que buscaran “fórmules per donar a conèixer i dinamitzar la instal·lació a través de l’organització d’esdeveniments i competicions”.

La reforma ha durat tres mesos, ha representat una inversió de 46.704 euros i ha consistit en la remodelació de les zones d’iniciació, nivell mitjà i avançat. En total, s’han instal·lat 630 noves preses de diferents mesures.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?