La Seu Vella acull aquesta tarda l'acte de la Diada a Lleida amb la presència del President Torra

REDACCIÓ
09-09-2019
  • La Seu Vella acull aquesta tarda l'acte de la Diada a Lleida amb la presència del President Torra

Les institucions lleidatanes commemoraran enguany de forma conjunta la Diada de l’Onze de Setembre. La ciutat celebrarà per primera vegada en els últims anys aquesta data tan simbòlica pel país de forma unitària, amb un acte de totes tres institucions que tindrà lloc  a la Seu vella a partir de les 7 d'aquesta tarda i que serà presidit pel President de la Generalitat, Quim Torra.

El Turó de la Seu Vella acollirà a partir de les set de la tarda l’acte commemoratiu conjunt de la Diada de l’Onze de Setembre a Lleida, que serà obert al públic, i on Torra estarà acompanyat per l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i el President de la Diputació, Joan Talarn. Es comptarà amb peces musicals a càrrec de les corals de cambra Absis, d’Ivars d’Urgell, i Àuria de Tàrrega i amb la participació dels Castellers de Lleida. “És un acte amb una dimensió històrica i política molt clara, però també té una dimensió cívica i fins i tot popular molt arrelada en la tradició del nostre poble”, ha assenyalat l'alcalde Pueyo.

Pel que fa a les tradicionals ofrenes florals del dia 11, es duran a terme entre les 9.00 i les 11.00 al vestíbul de l’edifici de Roser, amb la participació de les entitats culturals, cíviques i polítiques de la ciutat.

A mès a més, com cada any, l’Ajuntament de Lleida tornarà a repartir senyeres, per tal que les persones que ho desitgin puguin engalanar el seu balcó per la Diada Nacional de Catalunya. El repartiment tindrà lloc avui dilluns i demà dimarts a la seu de la Paeria, de 9.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 hores i als centres cívics només als matins, de 9.00 a 13.00 hores. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus en l'amor a primera vista?

Carregant...
Load next