La Seu Vella recuperarà el seu bar

REDACCIÓ
Publicat: 
05-08-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Seu Vella recuperarà el seu bar
    Peu de foto: 
    Foto 1203 Restaurant

Els nous concessionaris de l’establiment d’hostaleria-servei de bar del Turó de la Seu Vella, l’empresa Aradi Capital, preveu obrir portes a finals de la pròxima setmana i contractar-hi 10 persones. L’Ajuntament de Lleida ha adjudicat de manera directa el servei després que renunciés l’única proposta que es va presentar al procés de concurrència pública per a l’adjudicació. Aquest nou procediment ha permès agilitzar el procés per tal que, ara a l’estiu, ja es pugui donar servei de bar i terrassa a la Seu Vella.

L’adjudicació directa es realitza amb les mateixes condicions de la licitació que va quedar deserta, una cessió a precari per a l'explotació de bar pel període de 6 mesos, prorrogables 12 mesos més (en total, 18), i amb un preu de 4.500 euros al semestre.

L’objecte del contracte és la cessió, a precari, de l’ús privatiu d’aquest espai, de 400 m2, per a la seva explotació com a establiment d’hostaleria i/o servei de bar. El servei s’adaptarà als horaris de visita i de les activitats que es duguin a terme al Turó de la Seu Vella, d’acord amb les mesures de protecció i prevenció davant la situació de la pandèmia.

La cessió s’ha de realitzar a precari -i, per tant, ha de tenir una durada limitada- perquè s’està tramitant l’expedient patrimonial per formalitzar el traspàs de la titularitat d’aquest espai, propietat del Bisbat de Lleida, a l’Ajuntament de Lleida.

Una vegada es completi aquest procés, l’Ajuntament, quan ja sigui titular de l’espai, convocarà una nova licitació per al servei, que podrà tenir una durada de diversos anys. Per tant, els interessats podran afrontar-hi una major inversió per a l’explotació. 

Comparteix

També t'interessarà