La Terrasseta Reggae de Bellpuig prepara el desè aniversari

REDACCIÓ
29-08-2019
  • La Terrasseta Reggae de Bellpuig prepara el desè aniversari

La Terrasseta Reggae de Bellpuig celebrarà el desè aniversari el divendres 13 de setembre en dos escenaris al Pati del Castell de Bellpuig. L’esdeveniment, considerat com a imprescindible pels amants de la música negra a les comarques de Ponent, reunirà els grups The Gramophone Allstars Bigband, Jashta, Jah Natooh, Ruralites i Light Fire Sound. El festival amplia el seu horari i oferirà 10 hores de música en directe en dos escenaris diferents. Les actuacions en directe començaran a les 20.00h i s’allargaràn fins a les 06.00h de la matinada. 10 hores de música per celebrar una dècada promovent la cultura jamaicana i els sons del carib

La big band resident a Barcelona The Gramophone Allstars encapçala el cartell d’aquesta desena edició.  Una de les actuacions més esperades de la nit serà la de la formació saragossana Jahsta, també passarà per l’escenari principal del festival una de les veus més representatives del new roots espanyol; Jah Nattoh, obrirà el festival la formació local The Ruralites, una de les grans sorpreses de la darrera edició de la Terrasseta Reggae.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival estrena un nou escenari en format Sound System tradicional jamaicà. Un equip de so especialment dissenyat per a l’ocasió on destaquen la potència i nitidesa dels sons més greus. Els selectors de Light Fire Sound s’encarregaran de la selecció de vinils. Per no perdre forces, al llarg de tota la nit hi haurà food trucks que oferiran diferents tipus de menjars.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next