La tradició pren relleu generacional amb els més petits a La Passió de Cervera

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La tradició pren relleu generacional amb els més petits a La Passió de Cervera
    Peu de foto: 
    La Passió de Cervera

Amb l'arribada de la nova temporada, La Passió de Cervera ha iniciat els assajos per al seu esperat estrena el proper 17 de març. Els primers a posar-se en marxa han estat els joves actors i actrius, concretament uns 30 nens i nenes amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys, que tenen papers rellevants en algunes de les escenes clau de la representació.

Aquest grup juvenil destaca especialment en la primera part de La Passió, aportant diversitat d'edat al poble representat. No obstant això, la seva importància es fa més evident en l'escena de Jesús i els nens, on es dóna l'oportunitat a tots aquells que ho desitgin de tenir un paper amb text. Els rols principals inclouen el nen/a ric i el nen/a pobre, així com la nena cega, protagonista d'un dels miracles més esperats de l'obra.

Més enllà de la seva participació activa en la representació, aquests joves actors simbolitzen la continuïtat de la tradició de La Passió de Cervera. Considerats com el futur de l'associació, són vistos com el relleu generacional que assegurarà la continuïtat de l'espectacle al llarg dels anys, ocupant diversos rols com ara direcció, escenografia, vestuari i dramatúrgia.

Les entrades anticipades per a les representacions de La Passió de Cervera del 2024 ja estan disponibles a través del lloc web oficial (www.lapassiodecervera.com). Les actuacions començaran el 17 de març, amb funcions addicionals els dies 23 i 29 de març i 6, 13 i 20 d’abril de 2024.

Comparteix

També t'interessarà