La UdL suma sis medalles més al Català

27-03-2014
  • La UdL suma sis medalles més al Català

Els representants de la Universitat de Lleida (UdL) continuen sumant medalles en els Campionats Universitaris. En les últimes proves que s'han disputat, els esportistes lleidatans han aconseguit tres medalles d'or, dos de plata i una de bronze.

En tenis de taula, Jordi Latorre, jugador a més del CTT Borges, va aconseguir la medalla d'or després de proclamar-se campió de Catalunya al vèncer en la final Sergi Molist (UVic). En taekwondo, Joel Catalina va ser or en la categoria de més de 87 quilos i Noemí Catalina, en la de menys de 73 quilos.

En vòlei platja els lleidatans es van penjar dos medalles d'argent, aconseguides per Montse Lamana i Anna Torres en fèmines i Antoni Ferragut i Joan Marc Piris en la competició masculina. També el taekwondo ha donat una nova medalla a la UdL, amb el bronze aconseguit per Àngel Giner en menys de 63 quilos. A aquestes sis medalles aconseguides en les últimes jornades, la UdL en suma tres més d'or aconseguides en les proves anteriors. En atletisme, José Ramón Rodríguez es va proclamar campió en 10 qu ilòmetres; María Pérez va ser campiona en karate menys de 55 quilos, i l'equip femení de voleibol també ha sigut or.