La Val d’Aran by UTMB ja supera els 3.000 inscrits

REDACCIÓN
23-01-2020
  • La Val d’Aran by UTMB ja supera els 3.000 inscrits

La Val d’Aran by UTMB de trail rúning, que es disputarà els dies 3, 4 i 5 de juliol i que tindrà Vielha com a centre neuràlgic, va camí de convertir-se en la prova d’aquesta disciplina més multitudinària que es disputa a Espanya. Quan encara falten cinc mesos per a la celebració ja s’han superat amb escreix els 3.000 inscrits i s’atansa als 4.000 participants previstos per l’organització.

Aquesta primera edició, que s’inclou en el circuit mundial de la marca francesa UTMB® International, al costat de l’originària i mítica Mont-Blanc, el Gaoligong (Xina), Oman i Ushuaia (Argentina), compta amb tres distàncies: la Torn dera Val d’Aran, la prova reina amb 160 quilòmetres de recorregut; Camins de Hèr, de 101 quilòmetres; i Peades dera Aigua, de 55, que ja ha esgotat a dia d’avui els 1.000 dorsals que oferia. Quant a les altres dos carreres, que tenen un límit de 1.400 places cada una, la inscripció ja ronda el 80 per cent.

Fins ara, la prova té participants de 68 països diferents i dels poc més de 3.000 inscrits, més de la meitat, un 53 per cent, procedeix de l’estranger, mentre que la resta són espanyols.

“Estem contents i, sobretot, agraïts a la gent que s’hi inscriu. Fer ple a les carreres és una responsabilitat i un repte per a nosaltres”, va assenyalar Xavi Pocino, director de la Val d’Aran by UTMB.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next