La Vall d'Aran acollirà el mes de març un acte homenatge a Pau Donés

REDACCIÓ
31-01-2022
  • La Vall d'Aran acollirà el mes de març un acte homenatge a Pau Donés

Hi ha vides que transcendeixen al seu propi temps i deixen una petjada inesborrable. Pau Donés ens va ensenyar a cridar que la vida és urgent.

Per aquest motiu, la Val d’Aran, com a mostra de reconeixement i estima, acollirà el pròxim 26 de març, l’acte El Valle Grita, com a homenatge a la trajectòria artística i humana del cantant i compositor que va morir el 2020.

A través d’aquest acte, en el qual es durà a terme l’enregistrament d’un videoclip al Pla de Beret, es pretén reunir a totes aquelles persones que vulguin participar (músics i/o admiradors de l’artista) per a interpretar de manera col·lectiva una de les seves cançons més significatives: Grita.

El promotor de la idea, el músic zamorà Mario Carnero, apassionat de la Val d’Aran i les seves muntanyes, insisteix en que es tracta d’un homenatge obert a tot el que vulgui participar: “volem que les veus i instruments musicals ressonin a les muntanyes que Pau tant estimava, i que siguin testimonis d’un acte únic en el seu record”.

Donés va ser i continua sent una persona molt estimada i admirada a la Val d´Aran, lloc amb el qual sempre va tenir una connexió única i especial.

Música, art, amistat i naturalesa s’uniran per sempre en aquest paisatge idíl·lic, ja que l’esdeveniment serà registrat en un espectacular videoclip perquè el món vegi com “El Valle Grita”.

Per a poder participar en aquest acte i gaudir de l’espectacular paisatge de Beret alhora que es viu aquesta experiència musical que busca rendir homenatge a Pau Donés i la seva manera d’entendre la vida, cal inscriure’s (de manera gratuïta) en la web de l’esdeveniment: www.elvallegrita.org on es pot trobar la base musical que s’utilitzarà com a referència perquè els músics i cantants assistents puguin fer la seva interpretació.

Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran, l’Ajuntament de Naut Aran, l’estació d’esquí Baqueira Beret i de la Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà, que ja es troba immersa en els assajos preparatoris.

A través de les xarxes socials de l’esdeveniment i de les entitats col·laboradores s’aniran revelant els detalls i horaris de l’acte.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta