La Volta al Pantà d’Utxesa bat el rècord d’inscrits amb 520 participants

19-02-2019
Actualitzat: 19-02-2019 9:55
  • La Volta al Pantà d’Utxesa bat el rècord d’inscrits amb 520 participants

La ja tradicional Volta al Pantà d’Utxesa batrà el rècord de participants en la sisena edició, prevista per al proper 24 del present mes, que tindrà com a gran novetat la inclusió de la categoria de cotxets de nadó. L’organització, que va a càrrec dels ajuntaments de Torres de Segre, Sarroca de Lleida i Aitona, va tancar fa un parell de setmanes les inscripcions a l’arribar al mig miler d’atletes, per bé que han ofert una trentena de places més que pràcticament estan ja esgotades.

D’aquesta manera, la Volta al Pantà d’Utxesa comptarà amb dos distàncies, una de més exigent de 10 quilòmetres, que serà puntuable per a la Lliga Ponent, i una altra de més assequible de 6,5, en la qual també hi haurà inclosos els catorze participants inscrits en la categoria de cotxets de nadó.

Segons van explicar els organitzadors, serà la primera vegada que una carrera popular de Lleida inclourà una classificació al marge per a aquesta modalitat, si bé és habitual veure atletes corrent amb cotxets a títol individual. “Podem dir que la nostra prova està oberta a totes les edats”, va apuntar Xavier Thai, director de la carrera.

A banda d’aquestes dos distàncies, la Volta, que arrancarà a les deu del matí, també tindrà un apartat per als més petits amb les Curses Infantiles, per a les quals ja es van assolir les 150 inscripcions.

Aquestes proves no seran competitives, ja que “no hi haurà guanyadors. Tots sortiran amb el dorsal número 1 i rebran les mateixes medalles i obsequis”, va apuntar Joan Companys, regidor d’Esports de l’ajuntament de Torres de Segre.