La Volta ciclista catalana passarà per la Seu d'Urgell

REDACCIÓ
18-02-2021
  • La Volta ciclista catalana passarà per la Seu d'Urgell

La 100 Volta Ciclista a Catalunya, que va quedar ajornada l’any passat a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19, i que se celebrarà enguany, passarà per la Seu d’Urgell el dijous 25 de març, coincidint amb l’etapa reina.

Al respecte, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell farà arribar properament a totes les llars del municipi un fulletó informatiu on s’explica les diferents afectacions que comportarà el pas de la etapa reina de la volta catalana a la capital alturgellenca.

En aquest fulletó es mostra el recorregut exacte de la ronda catalana per la Seu d’Urgell (plànol i noms dels carrers afectats), l’horari de pas de la cursa ciclista, els aparcaments que s’habilitaran i la restricció de la circulació de vehicles.

Pel que fa al recorregut de la quarta etapa de la Volta a La Seu, el pilot entrarà procedent de Ripoll per l’avinguda de Guillem Graell (venint des de la N260), continuarà per l’avinguda de Garriga i Massó, baixarà per l’avinguda Pau Claris, carrer Sant Ot, passeig Joan Brudieu, Camí de la Palanca, carrer de Circumval·lació, carrer Iglesias Navarri, avinguda del Salòria i sortirà de la ciutat per l’avinguda del Valira, per seguir la cursa que finalitzarà a Port Ainé.  A l’avinguda del Salòria, davant el número 94, es disputarà un esprint especial.

L’horari de pas dels corredors de la Volta serà, segons els organitzadors, entre les 14:44 i les 15:00 hores. Aquestes previsions es poden veure afectades en funció del ritme de la cursa.

Respecte a l’aparcament de vehicles, quedarà prohibit l’estacionament en tots els carrers per on passarà la cursa a partir de les 10.00 hores del dijous 25 de març. Al respecte, s’habilitaran zones d’aparcament a l’Horta del Valira, al pàrquing de l’escola Albert Vives, al Mercadona i al pàrquing Dr. Peiró.

La Volta també comportarà el tall de circulació i els accessos als carrers per on passarà el pilot ciclista a partir de les 13:30 hores del mateix dia de l‘etapa. La restricció afectarà també a les sortides dels guals dels carrers implicats. 

L’Ajuntament de la Seu recomana planificar els desplaçaments i fer-los a peu per reduir al màxim les afectacions de trànsit. D’altra banda, es garantirà l’accés i mobilitat dels vehicles d’emergència.

Comparteix

També t'interessarà