La Volta Ciclista a Catalunya passa de Lleida

Actualitzat: 02-02-2023 17:19
  • La Volta Ciclista a Catalunya passa de Lleida
    Peu de foto:
    Les etapes de la 102a Volta Ciclista a Catalunya

Aquest dimecres es va presentar la 102a Volta Ciclista a Catalunya, la històrica prova ciclista catalana que tindrà lloc entre els pròxims dies 20 i 26 de març. S’hi van exposar tots els detalls del recorregut, dividit en cinc etapes a les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona. Cap d’aquests recorreguts transitaran territori lleidatà, i és que la demarcació de Lleida és l’única catalana que ha quedat fora dels trajectes oficials de la competició. Només un curt tram de la sisena etapa (amb inici a Martorell i final a Molins de Rei) traspassarà durant uns minuts les fronteres lleidatanes, a l’alçada de l’LV-2031.

L’organització de la Volta també va presentar el cartell d’aquesta edició, obra del pintor valencià Miguel Soro, i va estrenar la cançó oficial, “Houston”, del grup Sexenni, l’única relació i referència lleidatana d’aquesta Volta a Catalunya.