La Volta a l'Estany, multitudinària

23-11-2015
Actualitzat: 23-11-2015 10:12
  • La Volta a l'Estany, multitudinària

La Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, que ahir va assolir la setena edició, va reunir gairebé un miler d'atletes en una de les proves de la Lliga Ponent, amb un recorregut de 10 -una volta completa a l'embassament- i 5 quilòmetres, i una categoria de 7 en cadira de rodes. El guanyador del recorregut llarg en categoria masculina va ser Ricard Pastó (Xafatolls), amb un temps de 32:38, davant de Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) i Xavi Tomasa (AC Barcelona). En categoria femenina, la vencedora va ser Laura Gómez (CN Sabadell), amb un crono de 39:15 i superant Rosa Espachs (Sícoris) i Cristina Fargas (Facvac). Quant a la prova de 5 quilòmetres, Sergi Bernaus (Fondistes Cervera) es va imposar amb un temps de 18:03 al davant de Josep Cuenca (Tri 4.40) i Josep Maria Bergua (Clos Pons Thai Runners). Raki Garsaball (Clos Pons Thai Runners) va ser la vencedora en categoria femenina amb un crono de 21:40, imposant-se a Isabel Pascual (Lleida UA) i Lídia Mora (Clos Pons Thai Runners). La competició en cadira de rodes va comptar amb la participació de cinc atletes, sent Jordi Torné (Aspid) el més ràpid, amb un temps de 30:54. La setena edició de la Volta a l'Estany va comptar amb el vessant solidari, aportant 50 cèntims per atleta a l'ajuda al refugiat, ja que tant Ivars d'Urgell com Vallverd volen ser punt d'acollida.