La Volta manté el 2021 les dos etapes a Lleida

REDACCIÓ
31-12-2020
  • La Volta manté el 2021 les dos etapes a Lleida

L’edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya mantindrà el 2021 el mateix recorregut que tenia previst per aquest any 2020, amb una arribada a l’estació pallaresa de Port Ainé i una sortida des de la Pobla de Segur. L’emblemàtica cursa es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia i ahir va confirmar que es disputarà des del 22 i fins al 28 de març, si la pandèmia no ho impedeix de nou, mantenint l’exigent recorregut que havia preparat per aquesta edició.

La Volta s’iniciarà a Calella el 22 de març i en la segona jornada tindrà lloc la que era una de les novetats, una contrarellotge a Banyoles el dia 23 per marcar les primeres diferències entre els favorits.

La tercera i la quarta etapa tindran arribades en alt, a Vallter 2000 el dia 24 i a Port Ainé el 25, en una etapa amb sortida a Ripoll. La cinquena etapa, el 26 de març, sortirà des de la Pobla de Segur per arribar a Manresa i les dos últimes jornades seran Tarragona-Mataró, el 27. Finalitzarà, com sempre, a Barcelona el dia 28, en un circuit a Montjuïc.

El director general de la carrera, Rubén Peris, va explicar, després de la confirmació de tots els municipis, que “destinarem molts esforços i inversió perquè tothom pugui viure una prova segura i adaptada al moment de les dates de celebració d’aquest esdeveniment”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta