La Zona Alta ven al carrer

S.E.
05-02-2021
  • La Zona Alta ven al carrer
  • La Zona Alta ven al carrer
  • La Zona Alta ven al carrer

Una dotzena de botigues de la Zona Alta van treure ahir al carrer, davant dels seus establiments, alguns productes a preus rebaixats en una iniciativa que l’associació de comerciants va idear com a alternativa al tradicional mercat que cada any per aquestes dates se celebra a la plaça Ricard Viñes. Avui repetiran l’operació, que d’una banda té com a objectiu ajudar a acabar els estocs i, d’una altra i no menys important, mantenir el contacte amb els compradors en un moment en què les restriccions per frenar la pandèmia de coronavirus prohibeixen l’obertura comercial en cap de setmana.

Durant el matí hi va haver un degoteig de clients que s’atansaven a les botigues a tafanejar i també a comprar, aprofitant els preus rebaixats. Alguns cartells publicitaven la venda d’articles de roba i complements a 10 o 20 euros, com per exemple fulards o bosses, samarretes a 25 i pantalons a 35, malgrat que també n’hi havia alguns de bastant mes cars. “Oferim bons preus perquè puguin regalar-se un caprici anti-Covid”, va dir la titular d’un comerç, que va subratllar que iniciatives com aquesta “donen una mica de vida i fan que el dia sigui una mica més alegre” en moments com els actuals. Altres comerciantes van coincidir a destacar la importància d’organitzar activitats perquè els clients vegin “que estem oberts, sempre complint totes les mesures”. “Més seguretat que estar a l’aire lliure no hi pot haver”, va apuntar. “La situació és desesperant. La gent té ganes de comprar, però ja no sap què pot fer”, va assenyalar la titular d’una botiga, amb referència a les restriccions.

Els comerços publiciten articles de roba i complements a 10, 20 o 35 euros, entre altres preus

Precisament, la Generalitat va anunciar ahir que prorroga les relatives al comerç des de dilluns i durant catorze dies més (vegeu la pàgina 3).

Comparteix

També t'interessarà