L’Actel es planteja que Serna segueixi de tècnic

S.C.G./X.P.
29-04-2018
  • L’Actel es planteja que Serna segueixi de tècnic

L’Actel Lleida, després de tancar divendres la temporada amb un miraculós triomf a la pista del Manresa (68-74) que li va donar la permanència a la LEB Or, ha començat a planificar la campanya 2018-19 i es planteja que Jorge Serna continuï com a entrenador del primer equip. El tècnic, de 39 anys, que va substituir Borja Comenge després de la seua destitució al març, ha aconseguit dos triomfs vitals per a la salvació, l’últim al Nou Congost. Tanmateix, la directiva sap que Serna no podria dedicar-se a temps complet a l’equip, ja que és professor d’INEFC, de forma que també valora que segueixi però com a ajudant d’un nou tècnic.

Quant al primer equip, només hi ha dos jugadors amb contracte per a la pròxima temporada. Feliu, un dels jugadors amb més partits en el club, va ampliar el seu contracte l’abril de l’any passat fins al 2019. Per la seua banda, a Hermet li queden dos temporades més després de firmar per tres també l’abril del 2017. La resta de jugadors se’ls sondejarà en les pròximes dates en relació amb la seua continuïtat al club, especialment a aquells que han tingut un impacte en el rendiment de l’equip.

L’Actel Lleida també va assegurar al desembre el seu futur amb la renovació per dos anys més dels seus vinculats Jordi Bergadà, Albert Lafuente i Víctor Vinós. Els tres jugadors han compaginat els entrenaments amb el primer equip i presències esporàdiques en partits de LEB Or amb la seua progressió dins de la pista competint amb l’Alpicat a Copa Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta