L'Actel fitxa el neozelandès Karena i espera Alzamora

X.P.
15-06-2017
  • L'Actel fitxa el neozelandès Karena i espera Alzamora

L’Actel Força Lleida va anunciar ahir la contractació del pivot neozelandès Michael James Karena, de 23 anys i 2,08 metres d’alçada, que arriba procedent del Sammic ISB d’Azpeitia (Guipúscoa), en el qual va ser l’MVP i jugador clau per aconseguir el títol de la LEB Plata i el consegüent ascens a la LEB Or. Internacional absolut amb el seu país, Karena és un cinc nat que destaca per la seua corpulència física i bona mà per llançar i assistir. Segons el parer de Borja Comenge, serà un complement perfecte per a Mbaye. “Estem molt satisfets amb la seua incorporació perquè es complementa molt bé amb Mbaye i té el nivell i el potencial per fer-ho bé amb nosaltres i donar solidesa a la posició de cinc”, va apuntar el tècnic lleidatà.

“És un jugador gran, no només per com d’alt és sinó també perquè és ample d’espatlles i de malucs i això fa que tingui recursos per jugar d’esquena al cèrcol, tant per finalitzar les jugades o per passar, ja que té bona mà. A més, té mobilitat i coordinació malgrat ser tan gran, la qual cosa li permet jugar per fora i amenaçar amb el seu tir des de mitja distància” va afegir Comenge.

Karena, que va signar la passada temporada 14 punts, 6,3 rebots i 15,9 punts de valoració de mitjana en els trenta partits que va disputar amb el Sammic donostiarra, tanca el joc interior de l’Actel a l’espera de concretar-se la cessió de Marc Martí, ja acordada i pendent únicament de l’aprovació del nou tècnic del Saragossa, i del futur d’Alfons Alzamora. El pivot balear encara no ha comunicat la seua decisió de si continuarà una temporada més en actiu o es retirarà. En cas de seguir, el Força Lleida li té reservada l’onzena fitxa, sempre que el jugador accepti el seu nou rol i amb uns emoluments inferiors als que percebia la passada campanya.

Karena és el primer reforç del conjunt lleidatà per a la pròxima temporada i la sisena peça segura per a Borja Comenge després de les de Juampi Sutina i Rubín de Celis, que tenien contracte en vigor; Miki Feliu i Papa Mbaye, que van renovar la seua vinculació fa diverses setmanes, i del pivot estonià Kregor Hermet, ja amb fitxa del primer equip.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?