L’Actel Força Lleida apuja abonaments

xavier pujol
27-07-2016
  • L’Actel Força Lleida apuja abonaments

La junta directiva de l’Actel Força Lleida ha aprovat una pujada mitjana del 16 per cent en el preu dels abonaments de la pròxima temporada, una mesura provocada pel fet que aquest any la Lliga serà de 18 equips i, per tant, el carnet inclourà dos partits més de la fase regular, a més de pal·liar la despesa de més desplaçaments. Aquesta partida pressupostària es veurà incrementada sensiblement no només pel fet d’haver-hi més equips, sinó també per la llunyania dels nouvinguts, el Marín gallec, el Gipuzkoa de Sant Sebastià i, si es confirma la seua inscripció, el filial del Baskonia de Vitòria, que a dia d’avui encara no és segur que ho faci.

Aquest augment del 16 per cent no s’aplicarà per igual a tots els abonaments, sinó que serà superior o inferior en funció de la zona del pavelló que es triï. D’aquesta manera, el carnet d’adult per a la tribuna alta i les corbes serà 15 euros més car que la temporada anterior, de manera que passarà de 85 a 100, mentre que el de tribuna s’incrementarà 30 euros, i passarà dels 120 que costava ara a 150. L’abonament VIP, dirigit a empreses, tindrà un augment més gran, mentre que el familiar, sènior i júnior serà inferior.

Els preus definitius els farà oficials el club la setmana vinent, una vegada s’oficialitzi la inscripció del filial del Baskonia, que encara està en l’aire, i la continuïtat del Melilla, a qui l’ACB havia ofert l’ascens aquest mateix any.

L’objectiu del club és renovar els 1.800 abonats d’aquest any i arribar als 2.000.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next