L’AEM celebra avui una festa per l’ascens del Femení a Primera B

J.C.M.C.
13-04-2019
  • L’AEM celebra avui una festa per l’ascens del Femení a Primera B

L’AEM ha preparat avui una festa per celebrar l’ascens del primer equip femení a la Primera B, nova categoria que s’estrenarà la temporada vinent i que serà la nova avantsala per a la màxima categoria del futbol femení estatal.

L’AEM rep l’Espanyol B (19.00 hores) a l’últim partit de Lliga a casa, després del qual només li quedarà un últim desplaçament a Igualada. “Inaugurarem un nou videomarcador i per celebrar l’ascens hem convidat les institucions i tots els jugadors del club”, va explicar el president, Sergio González, acompanyat de l’entrenador de l’equip, Roger Lamesa. “Al final de l’encontre la resta de jugadors del club envairan el camp i celebraran l’ascens amb l’equip”, va afegir.

A falta de dos jornades, l’AEM és quart amb 48 punts, a dos del tercer, el Barcelona B i tres per sobre del cinquè, el Collerenc, mentre que el sisè, el San Gabriel, ja no els pot atrapar. Pugen els quatre primers de cada grup i els millors cinquens. “L’objectiu que ens hem marcat és la tercera plaça, en la qual hem estat bona part de la temporada”, va afegir Roger Lamesa.

De cara a la temporada que ve, en la qual competiran en un dels dos grups de Primera B, de setze equips cadascun de què consta la nova categoria, “ja hem començat a parlar amb jugadores i pensem que amb sis reforços podem tenir-ne prou”, va explicar Lamesa.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta