L’AEM es reforçarà amb cinc fitxatges a Primera B

J.C.M.C
24-05-2019
  • L’AEM es reforçarà amb cinc fitxatges a Primera B

La plantilla de l’AEM que el mes passat va aconseguir l’ascens a l’acabada de crear Primera divisió B, la nova Segona divisió del futbol femení estatal, mantindrà el bloc la temporada vinent. Aquesta és la idea sobre la qual treballa el club lleidatà, que farà únicament cinc fitxatges per reforçar l’equip i, en principi, només espera donar tres baixes. “A partir de la setmana que ve començarem a tancar les incorporacions”, explica el president de l’entitat, Sergio González, que també té tancada la continuïtat de l’entrenador de l’ascens, Roger Lamesa. Pel que fa a les baixes, va dir que “una jugadora ho deixa per estudis i una altra es retira, per la qual cosa per qüestions esportives només hi haurà una baixa més”.

El club també té previst completar les necessitats puntuals de la primera plantilla donant oportunitats a les jugadores del filial, l’AEM B. “Volem que vagin participant en el primer equip per anar adquirint experiència”, assenyala González.

L’entitat també ha començat a fer gestions per assumir al pressupost necessari per jugar a l’avantsala de l’elit, aproximadament 150.000 euros, segons les recents estimacions del club. “Es tracta d’un salt important, esperem aconseguir-ho i esperem ajudes de les institucions i saber quant hi aporta la Federació Espanyola.”

Comparteix

També t'interessarà