L'AEM femení s'atansa al líder

14-01-2019
Actualitzat: 14-01-2019 9:54
  • L'AEM femení s'atansa al líder

L’AEM va golejar ahir el Sant Pere Pescador (4-1) en una exhibició ofensiva de les lleidatanes, que van aprofitar l’entrepussada del líder, el Seagull, per seguir terceres i atansar-se a 4 punts. Les derrotes del Collerenc i l’empat entre el Barça B i el Sant Gabriel també van beneficiar les lleidatanes, que veuen com deixen els perseguidors a cinc punts. Les de Roger Lamesa van sortir a la gespa disposades a agafar el comandament del partit i aviat ho van aconseguir.

Malgrat tot, el primer gol del duel no va arribar fins al minut 33, tot i que les lleidatanes ja van tenir ocasions clares per avançar-se molt abans, especialment per part d’una Pixu molt intensa que es va plantar sola davant de la portera en dos ocasions. El primer gol, no osbtant, va arribar amb un xut de Cristina des de la frontal de l’àrea al recollir un mal rebuig de la defensa visitant, després de la sacada d’una falta lateral. Ja al davant, l’AEM va seguir amb la mateixa ambició i Pixu de nou i Solà van posar en problemes la portera del Sant Pere Pescador.

Amb tot, la insistència de Pixu va trobar recompensa al minut 42 després d’una altra falta lateral que la davantera lleidatana va convertir en el 2-0 amb una rematada de cap. Després del pas pels vestidors i amb el marcador clarament decantat a favor de l’AEM, el duel va abaixar el ritme de joc, encara que no de gols. Al minut 52, una jugada de Marina per la banda va acabar al 3-0, que va ser obra de Natàlia amb una espectacular bolea. A partir d’aleshores, el matx va ser un monòleg de l’AEM que va anar encadenant possessions llarguíssimes que van desactivar l’atac del Sant Pere Pescador. D’aquesta manera, el partit es va adormir tot i que l’AEM no va donar per tancada la golada i va aconseguir el 4-0 al 85 per mitjà de Júlia en una jugada per la banda. El quart gol va semblar que feia mal a l’equip visitant que, ja amb poc temps, es va llançar a l’atac per buscar el gol de l’honor. Un minut després, Blanca establia el 4-1 definitiu després d’un contraatac.