L'AEM protesta per les "falses promeses" de la Paeria

LLEIDA.COM / Pau Vilaró
Publicat: 
28-04-2023
Actualitzat: 28-04-2023 14:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'AEM protesta per les "falses promeses" de la Paeria
    Peu de foto: 
    Foto: Pau Vilaró

Les jugadores del primer equip femení de la Secció Esportiva AEM, han manifestat públicament com el el govern actual de La Paeria, a hores d’ara, ha incomplert amb el lliurament d’ajut econòmic cap al club. Laura Fernández Villagrasa, acompanyada amb la plantilla de l’equip, ha llegit un manifest explicant la posició del club vers aquest fet. “Estan donant a demostrar que no volen contribuir en els èxits de l’esport femení de Lleida. Nosaltres també som representants de Lleida i estem orgulloses del club, però decepcionades pel tracte no igualitari que estem rebent per part del govern actual. Deixeu-vos de paraules i passeu a l’acció abans que sigui massa tard”, declara l’equip amb el manifest. 

Carlos Sisteré, president de l’AEM, també s’ha pronunciat sobre la situació que està vivint el club. “Reivindiquem el que, en principi, es va comprometre la Regidoria d’Esports i Ignasi Amor a que ens donaria una quantitat de diners que, a dia d’avui, no se'ns ha donat res. A final de mes s’ha de complir amb una sèrie de pagaments i actualment l’AEM es troba en -50.000€, la quantitat que Ignasi Amor va prometre”, ha sentenciat Sisteré.

L’equip femení es troba a tres partits d’acabar la temporada amb opcions d’ascens a la categoria màxima de futbol femení estatal. “A causa de les falses promeses rebudes, la situació econòmica del club està en una situació força delicada. Es difícil creure que algú no vulgui sumar-s’hi a aquesta oportunitat de demostrar que l'esport femení de Lleida també pot estar a dalt de tot”, han expressat les jugadores.

Comparteix

També t'interessarà