L’AEM sucumbeix a pilota aturada

23-09-2019
Actualitzat: 23-09-2019 11:34
  • L’AEM sucumbeix a pilota aturada

L’AEM va tenir un desplaçament difícil i va acabar cedint els tres punts a un Eibar que va mostrar un poder físic superior, especialment en jugades d’estratègia (2-1). L’inici de l’encontre va ser de tempteig, amb molt joc al centre del camp, però amb escasses ocasions i sense un dominador clar. Tanmateix, l’AEM va saber aprofitar la primera ocasió clara que va tenir quan, al minut 35, van fer caure Uri darrere dins de l’àrea local i la infracció va ser sancionada amb pena màxima. Solà no va perdonar des dels onze metres i va fer pujar el 0-1 en el marcador.

Arran del gol encaixat, l’Eibar a poc a poc va començar a reaccionar, malgrat que sense generar perill fins que, al minut 40, Gantxegi va aprofitar una falta lateral enganxada a la línia de fons per, de cap, aconseguir el gol de l’empat (1-1). Amb aquest resultat es va arribar al final dels primers 45 minuts. A la segona part, els compassos inicials van ser similars als del primer temps, amb els dos conjunts lluitant pel domini de la pilota sense que cap dels dos ho acabés d’aconseguir per complet.

Malgrat la igualtat imperant sobre el terreny de joc, a mesura que els minuts anaven passant, l’AEM va anar notant com gradualment l’Eibar va començar a practicar el joc que més li interessava, fent valer la superioritat física. D’aquesta manera, es va arribar al minut 64, moment en què Gantxegi va aconseguir anotar el segon gol local, que també va ser el segon al seu compte particular.

La central guipuscoana va tornar a batre Noèlia amb un nou cop de cap davant del qual la portera lleidatana no va poder fer res. Amb 2-1 al lluminós, les jugadores de Roger Lamesa van reaccionar, van avançar les línies i es van llançar a buscar l’empat, encara que amb més cor que cap. Malgrat que ho van intentar amb afany, els esforços no van fructificar i l’anhelat gol de l’empat no va acabar arribant.

Després d’aquesta derrota a Eibar, l’AEM es manté una jornada més amb 3 punts a l’historial, després de la victòria per la mínima aconseguida la darrera jornada a casa amb el Saragossa (1-0) i caure al camp del Barcelona B per 3-1. Els tres punts que té acumulats li permeten ser fora de la zona de descens, a la dotzena posició. La pròxima jornada, les lleidatanes rebran a casa l’Athletic de Bilbao B, tercer classificat de la taula després d’haver aconseguit dos victòries i un empat.