L’AEM tanca la temporada amb victòria

16-05-2016
Actualitzat: 17-05-2016 10:40
  • L’AEM tanca la temporada amb victòria

L’AEM va saldar amb una àmplia victòria, amb un resultat de 3-0, l’últim enfrontament de la temporada davant del Pallejà, en el qual l’únic que els dos conjunts tenien en joc era la desena plaça de la classificació.

Tots dos equips van disputar un encontre ofensiu i sense especulacions en el qual l’AEM, amb més ocasions que el rival, es va avançar amb un gol fruit d’una centrada xut des de fora de l’àrea. Abans del descans, les lleidatanes van aconseguir dos dianes més que deixaven el partit decidit a falta de la segona meitat, amb un marcador de 3-0 que ja no es mouria durant la segona part. Després de la represa, el Pallejà va intentar jugar al contraatac, però no van ser capaces de batre la porteria local.