⏯️ L'aeroport de Lleida amb el 'pàrquing' al màxim d'ocupació

ACN
02-10-2020
  • ⏯️ L'aeroport de Lleida amb el 'pàrquing' al màxim d'ocupació
  • Pla obert d'un avió d'Icelandair, acabat d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire, amb operaris al costat
  • Pla mig d'un avió d'Icelandair, acabat d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire
  • Pla mig d'avions aparcats a l'aeroport de Lleida-Alguaire, amb un avió d'Icelandair aterrant al fons
  • Pla mig d'un avió d'Icelandair, acabat d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire, amb la torre de control al fons
  • Pla obert d'un avió d'Icelandair aterrant a l'aeroport de Lleida-Alguaire
  • Pla obert d'un avió d'Icelandair, acabat d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire, amb la torre de control al fons

Un avió d'Icelandair va aterrar ahir dijous a les 17.30h a l'aeroport de Lleida-Alguaire per passar-hi l'hivern. Es tracta del segon Boeing 757 d'aquesta companyia islandesa que descansarà uns mesos a Alguaire. Amb aquest, ja són 13 els avions que acull l'estacionament d'aeronaus de l'aeroport lleidatà, el màxim assolit fins ara des de la seva posada en funcionament. Tot i que l'equipament està preparat per acollir fins a 18 avions està previst iniciar els treballs per ampliar la plataforma quan tinguin els permisos. Actualment estan aparcats a Lleida-Alguaire 7 avions d'Icelandair, 4 de Norwegian Airlines, 1 de la companyia espanyola Wamos i un altre de la portuguesa Lease-Fly.
El director general d'Aeronpark, César Hernández, ha explicat que Lleida és un emplaçament "gairebé ideal" com a aparcament d'avions ja que està lluny del mar, no té massa altitud i, a més, està a prop de Madrid i de Barcelona. És per això, ha afegit, que la previsió és augmentar la capacitat d'estacionament ja que es tracta d'un servei amb molta demanda.

Actualment l'aeoport de Lleida-Alguaire acull 13 aeronaus. 9 dels avions hi estan per al seu manteniment, 1 altre per desguassar i la resta hi són per passar l'hivern ja que amb el coronavirus la demanda aèria ha baixat de manera dràstica. L'objectiu, segons Hernández, és ampliar les accions de manteniment i poder també en un futur proper reparar aeronaus.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?