30-04-2018
Actualitzat: 30-04-2018 10:36
  • L’Agramunt segella l’ascens a Segona Catalana golejant a casa

L’Agramunt per fi va segellar el seu pas a la Segona Catalana després de golejar sense pietat un Tornabous que es va presentar amb tan sols un canvi.

Amb una gran afluència de públic, conscients del possible ascens matemàtic, els locals no van decebre i es va arribar al descans amb un 3-0 plàcid. La segona meitat va ser una clara demostració del perquè l’Agramunt mereix ser de Segona, amb cinc gols més que van sumar al marcador amb un Tornabous que poc va poder fer en els 90 minuts.

Així doncs, després de 27 victòries en 30 jornades i 119 gols a favor concedint tan sols 29, l’Agramunt ja és equip de Segona Catalana. Després del matx, tant jugadors com directius van celebrar l’ascens de categoria amb els seus després d’una temporada brillant i molt ben resolta.