Laia Recasens, nova regidora de la CUP a Tàrrega

ACN
14-11-2021
  • Laia Recasens, nova regidora de la CUP a Tàrrega
  • Laia Recasens, nova regidora de la CUP a Tàrrega

La CUP de Tàrrega ha presentat Laia Recasens com a nova regidora de la formació al govern municipal en substitució de Teresa Sala, que fa un mes va deixar el càrrec perquè li van impedir organitzar una conferència amb l'activista Josep Pàmies a la Fira de Medi Ambient. Recasens, que ocupava el número 14 de la llista a les eleccions municipals del 2019, serà la regidora de Serveis Municipals, Medi Ambient i Mobilitat. La incorporació es farà efectiva a finals d'any. Amb el nou relleu, es durà a terme una modificació de cartipàs que suposarà la creació d'una nova àrea de l'Aigua. L'assumirà el primer tinent d'alcalde i regidor de Finances i Transparència, Daniel Esqué.

Laia Recasens assumirà la regidoria de Serveis Municipals, Medi Ambient i Mobilitat. Des de la sortida de Sala del govern municipal, les competències d'aquesta àrea les té l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan.

A part de continuar amb les polítiques iniciades aquesta legislatura, la nova regidora pretén impulsar noves campanyes en matèria de medi ambient, sostenibilitat i mobilitat. La incorporació de la nova regidora no es preveu fins a finals d'any degut a diversos tràmits administratius.

Nova àrea de l'Aigua

Amb aquest canvi, s'impulsarà una nova àrea de l'Aigua, vinculada a Finances i Transparència, que liderarà l'actual portaveu municipal de la CUP, Daniel Esqué.

Segons ha indicat la formació, la nova àrea d'Aigua respon al fet que el contracte de concessió de la gestió integral de l'aigua, que actualment gestiona Agbar, acaba l'any 2024 i, consideren que "caldrà decidir el millor model de gestió futur". Esqué en defensa la municipalització "com a garantia d'un millor servei al ciutadà, dels drets laborals de la plantilla i per transparència i control democràtic d’un bé públic i dret fonamental com és l'accés i gestió de l'aigua".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta