L'aigua, protagonista de la 29ena edició de la Fira d'Art de Salàs

REDACCIÓ
Publicat: 
13-08-2019
Actualitzat: 13-08-2019 10:40
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'aigua, protagonista de la 29ena edició de la Fira d'Art de Salàs
  • L'aigua, protagonista de la 29ena edició de la Fira d'Art de Salàs

La Fira d’Art de Salàs de Pallars ha celebrat els seus 29 anys d’història els dies 10 i 11 d’Agost. Dissabte va ser la inauguració de l’exposició “Aigua!!”, un recull pictòric i escultòric que ha comptat amb obres de diversos artistes del Pallars, i la temàtica del qual ha estat l’aigua com a element de vida i riquesa.

La novetat d’aquest any han estat les diverses intervencions artístiques que s’han dut a terme en diferents punts del terme, tots relacionats amb l’aigua. Safarejos, fonts, abeuradors i barrancs s’han convertit en espais per experimentar aquest element en clau poètica, cultural, econòmica i fins i tot mitològica.

Com és habitual en cada edició, les eres, espais on es guardava el bestiar, han esdevingut pinacoteques on s’han exposat obres pictòriques de diversos artistes arrelats a les comarques pallareses. Es calcula que una vintena d’artistes han col·laborat en aquesta edició de la fira, que per altra banda, també ha comptat amb  activitats participatives com ara de pintura amb aigua, així com col·loquis de caràcter literari amb la presència de destacats intel·lectuals pallaresos com Pep Coll, Sisco Farràs o Arcadi Castilló. 

Comparteix

També t'interessarà