L'ajuntament assegura que vol “potenciar” el mercat de Ronda

S.C.D.
04-07-2020
  • L'ajuntament assegura que vol “potenciar” el mercat de Ronda

La regidora de Comerç, Marta Gispert, va recalcar ahir que “la voluntat de l’ajuntament és potenciar al màxim el mercat de Ronda-Fleming”.

Unes declaracions que va fer després que els paradistes asseguressin dijous que se senten “oblidats” pel consistori i denunciessin les múltiples deficiències del mercat.

Respecte a aquestes demandes, Gispert va explicar que “les entenem perfectament i tenim previstes grans coses per al mercat, però no podem fer en un any el que no s’ha fet en deu o quinze i, a més, s’ha de tenir en compte la delicada situació financera de l’ajuntament”.

D’altra banda, l’edil va dir que les llicències dels paradistes “acaben el 30 de novembre d’aquest any i el que farem serà posar en règim de lloguer els que vulguin seguir al mercat passada aquesta data”. Gispert va dir que podran continuar com a arrendataris “fins que puguem fer millores reals al mercat”.

D’altra banda, els paradistes van demanar al consistori que netegi “al més aviat possible” els contenidors del mercat. “Fa un any que no es netegen i generen males olors que afecten els veïns de la zona”, va assenyalar el peixater Jaume Soria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?