L’Ajuntament de Castelldans decideix ajornar els actes de Festa Major

REDACCIÓ
Publicat: 
26-08-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Cartell Festa Major Castelldans

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Castelldans, ha pres la decisió d’ajornar tots els actes previstos per la Festa Major dels dies 1-2-3-4-5 de Setembre, com a exercici de responsabilitat davant la resolució del Govern de la Generalitat de prohibir tots els actes i reunions socials de més de 10 persones, i després de consultar-ho amb les veïnes i veïns de l poble, que han manifestat majoritàriament la seva voluntat de donar suport a una mesura que té com a objectiu frenar l’expansió de la pandèmia.

L’Equip de Govern juntament amb tot el poble, lamenta aquest ajornament, després d’haver programat amb cura una Festa Major reduïda amb actes i que garantia la seguretat dels assistents, però es vital la col·laboració de les administracions  per tal de seguir respectant les directrius de Salut i així poder fer front amb totes les garanties a la pandèmia.

L’Alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, ha expressat el seu desig de poder gaudir en moments més adients dels actes programats amb tanta il·lusió i quan així ho permeti la situació.

També resten ajornades totes les activitats que requereixin o puguin reunir més de 10 persones, tan lúdiques com esportives, i també es recomana a la població evitar els desplaçaments innecessaris, per no retrocedir en la lluita contra el virus.

L’alcalde i tot l’equip de Govern agraeix a la població de Castelldans les seves opinions i valoracions, que els ha estat de molta ajuda a l’hora de prendre aquesta decisió i agraeix també la seva comprensió i resta a la seva disposició com sempre.

Comparteix

També t'interessarà