L’Ajuntament de Sort i el Consell del Pallars Sobirà impulsen el Pla Estratègic SOBIRÀ 20-30

REDACCIÓ
10-12-2020
  • L’Ajuntament de Sort i el Consell del Pallars Sobirà impulsen el Pla Estratègic SOBIRÀ 20-30

El passat  dijous 3 de desembre, en la celebració del Consell d’Alcaldes del Pallars Sobirà, els ajuntaments del Pallars Sobirà han acordat adherir-se al procés de creació d’un Pla Estratègic Comarcal coliderat per l’Ajuntament del cap de comarca i el Consell Comarcal. Sobirà 20-30 és resultat de la confluència entre el Pla Estratègic de l’Ajuntament de Sort, iniciat el mes de juny, i el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid19 que el Consell Comarcal ha començat a impulsar al novembre.  Així, s’ha constituït un equip conjunt amb 2 tècnics comarcals i 1 tècnic municipal i l’Ajuntament ha contractat la consultora YGroup per al desenvolupament del projecte.

Els objectius del Pla Estratègic inclouen l’atracció de població i talent, la diversificació econòmica i l’adaptació del sector turístic a l’escenari postpandèmia. L’objectiu que es plantegen és arribar a un nivell màxim de concreció en un nombre limitat de projectes, que puguin ser desenvolupats en models de negoci públics, privats i publicoprivats.

El pla compta amb finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?