L’Ajuntament de Tàrrega construeix 90 nínxols en una nova fase d’ampliació del cementiri municipal

REDACCIÓ
28-10-2019
  • L’Ajuntament de Tàrrega construeix 90 nínxols en una nova fase d’ampliació del cementiri municipal

L’Ajuntament de Tàrrega ha enllestit la construcció de 90 nínxols en una nova fase d’ampliació del cementiri municipal. El projecte ha suposat una inversió de 65.026 euros (IVA inclòs). S’han aixecat cinc nivells de nínxols atenent al disseny de la resta d’estructures ja existents a la zona nova del recinte funerari. La norantena de nous nínxols són fets de peces prefabricades de formigó armat amb cornisa d’acabats de coberta i pilars rodons.

El consistori targarí també abordarà properament la rehabilitació de cobertes en un dels sectors antics de la necròpoli, refent els sostres i consolidant les arcades

Les obres, que ja han sortit a licitació, consistiran en el desmuntatge i la col·locació d’una nova coberta en què s’aprofitaran les teules en bon estat. El projecte de rehabilitació de cobertes ha estat pressupostat en 81.000 euros (IVA inclòs).

Bus urbà gratuït fins al cementiri municipal

D’altra banda, i com és costum els darrers anys, la capital de l’Urgell habilitarà un servei extraordinari del bus urbà municipal el divendres 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants. La iniciativa vol facilitar els desplaçaments de la ciutadania al cementiri municipal, situat a l’extrem est del nucli urbà. Aquest servei és de franc per a tots els usuaris.

El bus urbà de Tàrrega romandrà operatiu de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i cobrirà cada mitja hora un trajecte que s’aturarà a les següents parades: avinguda de Catalunya (vora la plaça de Josep Pont i Creus), plaça del Centenari, habitatges La Plana, plaça del Carme, plaça de Rafael Casanova i cementiri. També es cobrirà la ruta de retorn en ordre invers.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?