L’Ajuntament de Tàrrega suprimeix els aparcaments gratuïts que oferia als seus regidors i regidores

REDACCIÓ
Publicat: 
13-08-2019
Actualitzat: 13-08-2019 14:57
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’Ajuntament de Tàrrega suprimeix els aparcaments gratuïts que oferia als seus regidors i regidores

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tàrrega, integrat pels grups municipals d’ERCMES i CUP, ha decidit suprimir els abonaments d’aparcament gratuït que l’ens local oferia als regidors i regidores del consistori.Per tant, els edils de la corporació deixaran de disposar de la prerrogativa d’estacionar el vehicle de franc a l’aparcament municipal situat a l’avinguda de Catalunya.

'Eliminem aquesta prerrogativa perquè suposa un greuge comparatiu vers la resta de la ciutadania', han assenyalat l’alcaldessa Alba Pijuan i el primer tinent d’alcalde, Daniel Esqué.

'A més, tothom ja disposa d’un aparcament gratuït ben a prop de l'Ajuntament', han argumentat. L’Equip de Govern també aplica aquesta mesura per fomentar la mobilitat a peu o en bicicleta, llançant un missatge a favor dels transports menys contaminants i sorollosos.

Eliminació de les invitacions per assistir a espectacles de pagament de FiraTàrrega

Al mateix temps, l’Ajuntament de Tàrrega també ha suprimit les invitacions que es posaven a disposició dels regidors i regidores per assistir de franc a espectacles de pagament de FiraTàrrega. Així, a partir de l’edició d’enguany, els representants polítics de Tàrrega deixaran de rebre entrades gratuïtes, a l’igual que els portaveus dels pobles i l’EMD Talladell. També s’eliminarà l’obsequi de localitats als representants polítics de la comarca de l’Urgell i la demarcació de Lleida.

Tot i això, continuaran rebent la invitació protocol·lària als actes d’inauguració institucional així com l’acreditació que dona accés als espais professionals com La Llotja. D’altra banda, el sopar d’autoritats de la jornada inaugural de FiraTàrrega se substituirà per un petit refrigeri durant la visita a una de les exposicions del certamen.

Supressió d’entrades gratuïtes per espectacles de pagament de l’àrea de Cultura

Fins ara, els edils de Tàrrega podien sol·licitar una entrada doble per a cada espectacle. Aquesta prerrogativa també deixarà d’existir. “El fet de disposar d’aquestes invitacions suposava una desigualtat entre representants polítics i ciutadania. Volem posar fi a aquests privilegis alhora que es redueixen despeses supèrflues”, han remarcat l’alcaldessa. L’Ajuntament de Tàrrega ha emès avui dimarts un decret d’alcaldia per aplicar les esmentades mesures.

Comparteix

També t'interessarà