L’alcalde de Castelldans valora la Festa Major de la localitat

REDACCIÓ
14-09-2021
  • L’alcalde de Castelldans valora la Festa Major de la localitat
  • L’alcalde de Castelldans valora la Festa Major de la localitat
  • L’alcalde de Castelldans valora la Festa Major de la localitat
  • L’alcalde de Castelldans valora la Festa Major de la localitat

Un cop acabades les celebracions de la Festa Major de Castelldans, toca fer balanç i l’alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, expressa la seva satisfacció pel resultat.

Malgrat les circumstàncies marcades per la COVID-19, que ha obligat a programar totes les activitats a la Plaça Catalunya i al passeig, i a tancar totes les actuacions a les 00.30, considera que la població ha respost favorablement. Totes les activitats han estat un èxit de públic: les terrasses del dos bars de Castelldans han estat gairebé cada dia ocupades al 100%, com també la majoria de cadires que ha facilitat l’Ajuntament i el assistents han complert amb totes les mesures indicades.  Un nou enllumenat ha complementat perfectament amb el nou marc de la festa, en el que hi havia disposats dos escenaris, un pels grups més petits i un altre per les orquestres i Koers.  Conrad reconeix que el jovent són els que s’han vist afectats més negativament per la situació i malgrat que l’actuació estrella, la dels Koers, anava dirigida a ells, ho considera insuficient ja que la Festa Major sempre ha estat una celebració molt esperada per aquest sector.

L’alcalde vol aprofitar per donar les gràcies a tots els castelldanencs i castelldanenques per la seva participació, així com a tots els forasters que han contribuït a fer més gran la festa. També als artistes, als promotors, als joves de l’associació lo Portal que han col·laborat en algunes de les activitats, i a la brigada de l’Ajuntament.

Després que l’any passat la pandèmia obligués a cancel·lar la Festa Major, enguany ha estat una nova oportunitat per poder gaudir, encara que de forma controlada, de la cultura, la música i l’entreteniment.

Comparteix

També t'interessarà