L'Alcarràs doblega el Solsona

27-10-2014
Actualitzat: 27-10-2014 10:57
  • L'Alcarràs doblega el Solsona

L'Alcarràs comença a atansar-se a les posicions que mereix a la classificació. L'equip del Segrià va oferir ahir, en la segona meitat, els millors minuts de la temporada, cosa que li va servir per remuntar el marcador i superar per 2-1 el segon classificat, el Solsona, que va demostrar el seu potencial a la primera part i que no es va donar per vençut en cap moment. Tots dos equips van oferir un bon partit i els locals van aconseguir amb bon futbol la tercera victòria de la temporada, mentre que per als del Solsonès la d'ahir va ser la tercera derrota, que els fa perdre la segona plaça.

El partit ja va començar amb un ritme molt intens i dos equips que, malgrat la diferència que hi havia en la classificació, jugaven de poder a poder, encara que era l'equip visitant qui tenia el control del joc. A l'Alcarràs sens dubte el va ajudar en la seua millora el fet d'haver recuperat alguns jugadors que havien sigut baixa per lesió.

El partit va tenir molt aviat una d'aquestes accions que acaben resultant decisives. L'Alcarràs va cometre un innocent penal en el minut 14, però Gándara no va aconseguir transformar-lo i el seu intent de marcar a l'estil Panenka es va estavellar al pal de la porteria local.

El Solsona va continuar tenint el domini del partit, davant d'un Alcarràs que es defensava bé i que també tenia alguna ocasió davant de la porteria rival. Tanmateix, un error defensiu dels del Segrià sí que el va aprofitar en aquesta ocasió el Solsona per tal de batre Cristian. Un robatori de pilota va servir a El Moraviti per posar el 0-1 en el marcador. Encara que el Solsona va tenir alguna ocasió més, al descans es va arribar amb aquest resultat.

Malgrat que el Solsona havia exhibit solidesa, l'Alcarràs va sortir a la segona meitat disposat a complicar les coses a l'equip rival. I l'acció que li va permetre fer-ho va ser un autèntic golàs de Miret que, en el minut 61, va aconseguir l'1-1 amb una magnífica rematada des de fora de l'àrea que va sorprendre el porter visitant.

El partit es va obrir i els dos equips van anar a buscar la victòria, fet que va permetre al públic gaudir d'un bon partit. Però l'encert va tornar a ser del costat local quan Murillo, en el minut 68, va establir el 2-1. Els dos equips podrien haver marcat, però el resultat ja no es va moure i l'Alcarràs va sumar tres punts importantíssims.

Canal Esports: Resultats i classificacions