L’Alcarràs ja sap guanyar

RAMON ERES
13-10-2019
  • L’Alcarràs ja sap guanyar

L’Alcarràs va sumar la primera victòria de la temporada al derrotar a casa el cuer Sant Ildefons (3-0). Els de Josep Maria Espasa van dominar el rival pràcticament en tot el partit davant d’un conjunt, el barceloní, que va exigir poc als lleidatans. L’Alcarràs va imposar a poc a poc el seu domini i es va avançar molt aviat. Edu Raya, de falta directa, inaugurava el marcador de forma inapel·lable quantot just havien transcorregut nou minuts. I després d’aquest, en va arribar un altre. Al minut 25, un penal clar sobre Jané el transformava el mateix Raya en el 2-0. Pintava bé la tarda per a l’equip del Segrià, que encara va podria haver marcat dos gols més abans del descans en dos xuts de Cendrós. El primer va anar al pal i el segon va sortir per poc per sobre del travesser. Després del descans, l’Alcarràs va sortir a conservar el botí i el Sant Ildefons va obrir les seues línies, la qual cosa va inquietar l’equip local en la primera fase de la represa. Però a poc a poc, les coses van tornar a lloc. Cendrós va estar a punt de sentenciar al minut 54, en una gran jugada personal que Galceran no va aconseguir culminar. El gol de la tranquil·litat va arribar al 86. Raya va anar fins al córner, va esperar el contrari i d’una passada impecable va habilitar Joan Sorell per tancar el partit i el primer triomf de l’Alcarràs després de la tornada a la categoria, la qual cosa li permet sortir dels llocs de descens.

Avui entren en joc la resta d’equips lleidatans de la categoria. L’EFAC visita el Catllar (12.00) i, a la mateixa hora, el Mollerussa s’enfrontarà al Martorell, també a domicili. El Tàrrega tanca la jornada a casa amb el Viladecans (16.30).