RAMON ERES
22-12-2019
Actualitzat: 22-12-2019 8:09
  • L’Alcarràs torna a somriure

L’Alcarràs torna a somriure. Dos mesos i mig després va tornar a guanyar a casa, on encadenava quatre derrotes consecutives i va acabar amb bon sabor de boca el 2019. Els lleidatans es van imposar al segon temps al Martorell, que va practicar un joc ràpid i molt canviant (3-1).

La primera part va ser de domini altern i molt igualada. Els lleidatans es van avançar a la mitja hora de joc. Una centrada a l’àrea la va caçar Cendrós i, malgrat el poc angle de què disposava, va controlar, es va girar i va batre Toni de tret creuat (1-0). Però gairebé sense temps per celebrar-ho, el Martorell va empatar a la sortida d’un córner tancat i mal defensat pels del Segrià. Els fantasmes tornaven al Xoperal. I més després que el col·legiat hagués anul·lat un gol als locals per unes mans que van ser molt protestades en el bàndol local.

A la represa, l’Alcarràs va sortir a buscar el duel, tot i que van ser els visitants els que van començar imprimint el domini. Però al quart d’hora, els lleidatans van tornar a posar-se al davant amb una gran jugada que va acabar amb una passada enrere de Joel que Lorenzo va enviar a la xarxa des del darrere. Els visitants van protestar un fora de joc en el gol, però el col·legiat el va donar per vàlid.

Amb aquest gol, el Martorell va anar a buscar l’empat penjant pilotes a l’àrea, però ahir l’Alcarràs va excel·lir també a nivell defensiu, malgrat l’error en el gol de l’empat, i va resoldre tot el perill. El triomf el va reblar Pere en el minut 70 batent per sota el porter.

Amb aquest triomf, el tercer de la temporada, l’Alcarràs puja un lloc i se situa ara a sis punts del Mollerussa, que juga avui a Tàrrega i que marca la permanència.