L’Alpicat derrota el cuer

05-02-2017
Actualitzat: 06-02-2017 9:45
  • L’Alpicat derrota el cuer

L’Alpicat va aconseguir una victòria treballada davant del cuer Morell (1-2). Els lleidatans semblava que tenien dominat l’encontre després del 0-2, en el minut 74, però el Morell va retallar distàncies a deu minuts del final.

El partit va començar amb una clara superioritat de l’Alpicat, encara que sense precisió a la davantera. Als deu minuts va arribar la primera ocasió clara, arran d’un córner de Pons que Vendrell va rematar fora. Poc després, el mateix Vendrell assistia Caste, però el porter local va parar el xut. En l’acció de perill següent va arribar el 0-1. Garriga, després de superar tres defensors, va engaltar un xut ajustat per avançar l’Alpicat. Després del gol, el Morell es va refer una mica i Enric la va tenir per empatar, però va rebutjar Fornós. Abans d’arribar al descans, l’Alpicat va poder establir el 0-2 amb una rematada de Gomà que va creuar en excés. A la segona meitat, l’Alpicat va continuar dominant. Tot just començar, Vendrell va tornar a tenir una ocasió clara amb una rematada que va sortir fregant l’escaire. El Morell seguia a l’espera del’oportunitat per empatar, que li va arribar amb un cop de cap d’Egea que Carlos va enviar a córner. Després d’aquesta acció va arribar el segon gol de l’Alpicat. En el 74, Vendrell va rematar en primera instància, però Carlos va rebutjar i Caste va aprofitar el rebuig per establir el 0-2. Semblava que el partit ja estava tancat després del segon gol, però el Morell es va sobreposar i va tenir les seues ocasions més clares, entre les quals una rematada d’Armando que es va estavellar al travesser. Després d’aquesta acció va arribar el gol local, un cop de cap d’Aneuydy en el 83 que va donar emoció als últims 10 minuts de partit.

Al final, el tècnic de l’Alpicat, Jordi López Mena, va destacar la importància de sumar 3 punts i va afirmar que s’havia patit en el tram final. "Era un partit trampa, perquè l’únic que podia perdre-hi alguna cosa era l’Alpicat", va destacar.