L’Alpicat no aixeca el cap

ALBERT FERNÁNDEZ
11-03-2018
  • L’Alpicat no aixeca el cap

Contundent derrota, i ja en van sis de seguides, la que va patir ahir l’Alpicat davant del Sants, que es va avançar en el primer minut de joc i que va saber guardar la seua porteria i sentenciar en el tram final de partit amb dos gols més, que no van donar opció a un conjunt lleidatà molt tocat anímicament.

No podia començar pitjor el partit per als de Sergi Vela. En el primer minut, Borrull, des de la dreta, va centrar ras a l’àrea perquè Navarro enviés la pilota a l’escaire (0-1). Després del gol, a l’Alpicat li va costar molt entrar en el matx, després de quedar noquejat en els primers minuts. No va ser fins al minut 26 quan una bona acció de Vendrell a punt va estar d’aprofitar-la Xavi Gomà amb un xut creuat dins de l’àrea que, tanmateix, no va trobar porteria. A partir de llavors, els rojos van fer un pas endavant a la recerca del gol de l’empat, que podria haver arribat en el minut 40 en una falta directa llançada per Xavi Gomà que va sortir fregant el travesser de la porteria de Yamandú.

Després del descans, en el 55, novament Xavi Gomà ho va intentar amb un nou xut de falta que aquesta vegada sí que va anar a porteria però que va topar amb una bona intervenció del meta visitant, que va rebutjar a córner. A continuació ho va provar Niso amb una rematada col·locada des de la frontal, que Yamandú va aturar de forma acrobàtica per mantenir el seu marc imbatut. El matx va haver de ser interromput en el 62 pel diluvi que va caure sobre el Municipal, però el joc es va poder reprendre 10 minuts després.

Niso va tenir novament l’empat en una falta en el 69, que va sortir fregant el pal llarg, però finalment va ser el Sants el que va aconseguir el gol, en una pilota filtrada a l’àrea que es va emportar Bernat després d’un rebot amb el porter Joel per marcar sense oposició el 0-2. Navarro va posar la guinda per als visitants amb el 0-3 definitiu en el minut 85, després d’un ràpid contraatac en què Ferri, des de la dreta, li va donar el gol fet dins de l’àrea. Pocs aspectes positius a destacar a l’Alpicat, que veu com el descens és ara mateix una realitat després de sumar només una victòria en els últims 16 partits.