L'Alpicat s'inscriu a l'EBA

XAVIER PUJOL
Publicat: 
11-07-2020
Actualitzat: 11-07-2020 14:12
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Alpicat s'inscriu a l'EBA

El Club Bàsquet Alpicat és una mica més a prop de jugar la temporada que ve a la Lliga EBA, després d’aconseguir el finançament que necessitava per fer front a l’ascens administratiu que fa un mes li va oferir la Federació Espanyola de Bàsquet.

L’Alpicat, un dels equips capdavanters els últims anys de la Copa Catalunya, ha aconseguit els gairebé 10.000 euros que necessitava per doblar el seu pressupost, així com els 8.000 de l’aval i 1.000 més de la inscripció, que la setmana que ve farà efectiva abans que expiri el termini de divendres vinent, 17 de juliol.

Confia a renovar el conveni de vinculació amb el club i aconseguir la cessió d’algun jugador

A última hora el club ha aconseguit un patrocinador principal que, unit al suport de l’ajuntament i dels 4.440 euros recaptats fins a la data a través de la seua campanya de micromecenatge, li han permès aspirar a pujar a la Lliga EBA, si bé ara ha de ser la FEB la que decideixi quins equips pugen finalment per cobrir les vacants al grup C, que s’ha ampliat a 36 equips, que seran dividits en tres subgrups de 12.

Amb l’eslògan El CB Alpicat a Lliga EBA: cosa de la FEB i teva!, el club contempla tres categories d’aportacions a traves del micromecenatge: el Simpatitzant, amb ajuts d’entre 1 i 29 euros; l’Aficionat, entre 30 i 69 euros, i l’Aficionat d’Honor, amb aportacions que oscil·len entre els 70 i 100 euros. Els mecenes rebran unes compensacions en funció de la quantia de l’aportació. L’Alpicat també busca patrocinadors amb tres categories: l’empresa col·laboradora, amb una ajuda de 500 euros; el patrocinador prèmium, amb 1.600, i el patrocinador principal, amb 4.500.

En l’apartat merament esportiu, el club del Segrià té ja més de la meitat de la plantilla per a la temporada vinent, independentment de si juguen a l’EBA o la Copa Catalunya. D’aquesta manera, el tècnic Joan Isart s’ha assegurat les renovacions de l’escorta Albert Vallverdú, l’aler Xavi Elvira i els pivots Arnau Rué, Jaime Aventín, Héctor Prieto i Arnau Garrabé, a més del fitxatge del base Oriol Balsells.

L’Alpicat també confia a renovar el conveni de vinculació amb el Força Lleida, que li permetria comptar amb la cessió d’algun jugador.

Comparteix

També t'interessarà