L'Alpicat vol ascendir a Lliga EBA

REDACCIÓ
01-06-2020
  • Club Bàsquet Alpicat
  • Club Bàsquet Alpicat
  • L'Alpicat vol ascendir a Lliga EBA
  • L'Alpicat vol ascendir a Lliga EBA

La Junta directiva del Club Bàsquet Alpicat ha emès un comunicat oficial en el qual remarquen la voluntat d'optar a una plaça pel sènior masculí A per ascendir a Lliga EBA la temporada vinent. L'aturada sobtada de les competicions esportives a causa de la pandèmia ofereix al club lleidatà la possibilitat de seguir ascendint en les categories del bàsquet estatal.

La Federació Espanyola de Basquetbol (FEB) ha acordat integrar 36 equips en la Conferència C de Lliga EBA, repartits entre 3 grups, el que suposa un increment de 8 equips respecte al format actual. Això ha comportat ascensos directes des de Copa Catalunya, categoria on competeix des de fa 5 temporades un dels equips masculins de l'Alpicat. També significa l'alliberament d'alguna plaça per a equips que hi vulguin aspirar, com el Club Bàsquet Alpicat, que ha estudiat diversos factors i n'extreu "conclusions positives". Per aquesta raó, les oficines del club estan treballant per complir els requisits que el permetrien ocupar una plaça a Lliga EBA la temporada vinent.

Des de la Junta defensen que "són molts els arguments de pes que ens fan prendre aquesta decisió". "Des del compromís i la qualitat humana de la família del bàsquet alpicatí, passant per la possibilitat de crear una plantilla competitiva liderada per un equip tècnic compromès i amb experiència", apunten. A aquestes raons hi sumen el suport i agraïment a les empreses, comerços i institucions que han permès celebrar el 16è aniversari de la creació del club. Aquest nou escenari requerirà més recursos econòmics, i per això engeguen, per una banda, la recerca de nous patrocinadors pel Sènior masculí A, i per altra, la posada en marxa d'una campanya de micromecenatge "per sumar esforços de forma conjunta". N'explicaran els detalls en els propers dies.

Des del Club Bàsquet Alpicat també han aprofitat el comunicat per a reconèixer i agraïr a totes i cada una de les persones "que segueixen lluitant davant la situació difícil dels darrers mesos i que seguim patint". 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?