L'Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà demanen al Govern la revisió de les mesures

REDACCIÓ
21-10-2020
  • L'Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà demanen al Govern la revisió de les mesures
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

Les comarques de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà tenen actualment un índex sanitari molt baix, com a molts municipis de Lleida i resta de Catalunya. Per tant, les mesures tant dràstiques que s’han pres es veuen més injustes. Els Consells Comarcals de l’Alta Ribagorça i Pallars Sobirà juntament amb Hostaleria de Lleida demanen una revisió d’aquestes mesures, de la forma més acurada i precisa, que permeti compaginar l’activitat empresarial amb la lluita contra la infecció de la Covid-19.

Els dos Consells Comarcals i la federació hostalera apel·len a la capacitat de diàleg i acord per  tal de poder establir mesures immediates d’acompanyament que facin viable la continuació de negocis i la protecció de la ciutadania. Es demana una millor anàlisi a l’hora d’aplicar les mesures restrictives. No es qüestiona  la duresa d’aquestes, es proposa que es tingui en compte la realitat de les zones i municipis a les quals hi ha molt poca incidència i que s’expliqui més detalladament l’estratègia als que pateixin més durament les conseqüències.

Tots hem d’anar en la mateix direcció. Davant un problema global, s’ha d’aconseguir que tots treballem en la mateixa direcció i per això, hem de compartir l’estratègia per així arribar a entendre algunes de les mesures.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?