L'Alta Ribagorça promou l'oferta gastronòmica amb envasos 'take away'

REDACCIÓ
28-05-2020
  • Cafè take away menjar per emportar beguda reciclable biodegradable

A mitjans de mes, el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça impulsarà una iniciativa per donar suport als restaurants que s'han vist afectats pel tancament provocat per la Covid-19, amb la campanya "Made in Alta Ribagorça, sabors del territori".

La campanya es basa a distribuir envasos de cartó d'un sol ús entre els restaurants per facilitar el 'take away', és a dir, la recollida del menjar al restaurant."Hem de facilitar la reobertura del sector de la restauració a la comarca. Des del Consell Comarcal volem ser actius i posar en marxa estratègies que ajudin i s'adaptin a les noves situacions" explica la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta.

Així, a través d'aquesta iniciativa, es podrà oferir menús diaris o menús de cap de setmana, fent la comanda per whattsapp o telèfon als restaurants que se sumin a la iniciativa. Es contempla que les properes jornades gastronòmiques de KM0 es mantingui l'opció de take away per facilitar la degustació de productes elaborats a la comarca. Els envasos són de cartó reciclable i biodegradable, d'un sol ús i estaran serigrafiats amb el logotip "MADE IN ALTA RIBAGORÇA".

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?