L'Alta Ribagorça torna a promocionar-se als combois de FGC

REDACCIÓ
19-12-2021
  • L'Alta Ribagorça torna a promocionar-se als combois de FGC

A part de la retolació exterior, els combois incorporen en el seu interior cartells informatius de diverses experiències que els visitants poden realitzar a la destinació. En total són diverses propostes que potencien atractius únics com és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el romànic, el Camí de Sant Jaume Aran-Pirineus, la certificació Starlight, la vila medieval fortificada de Vilaller, el  centre BTT,  l'estació d'esquí de Boí Taüll i les activitats hivernals, entre altres. 

Com a novetat, enguany s'ha incorporat un nou element visual, els intercambiadors, un espai amb gran afluència de passatgers que, sens dubte, generarà un gran impacte visual pel tamany de les retolacions. 

La presidenta de Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Maria José Erta, explica que aquestes col·laboracions ajuden als territoris petits, com el nostre, a poder executar accions de gran impacte visual  que d'altra manera serien impossible d'executar per falta de pressupost. En aquest sentit, recorda s'ha fet una selecció molt acurada de les imatges per tal de poder ser equitatives entre els tres municipis, buscant allò que ens fa únics i potenciant els recursos del territori.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta