L'Alta Ribagorça treballa en un pla d’excel·lència en Serveis Socials

REDACCIÓ
Publicat: 
06-02-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Alta Ribagorça treballa en un pla d’excel·lència en Serveis Socials

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça estan treballant en el disseny d’un pla d’excel·lència, una eina de treball que respongui a  la necessitat  de gestionar projectes i serveis, elaborar programes i plans de treballs per dur-los a terme amb una nova estructura professional.

A traves de la diagnosi diària, des del departament s’ha observat que cada vegada més sorgeixen necessitats en l’àmbit social que requereixen resposta a les múltiples problemàtiques que es plantegen a la societat d’avui en dia. 
El nou model de treball pretén incidir en temàtiques treballades com la salut mental, l’alimentació saludable, l’estalvi energètic, l’educació financera, entre altres.
Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, els serveis socials,  sovint en forma de nous  projectes, necessiten una tasca d’anàlisi i diagnosi acurada  de l’entorn i alhora generar propostes concretes de treball. En aquesta direcció estem treballant, explica Erta. 
Aquesta nova línia de treball visualitza la voluntat política i la implicació dels professionals de Serveis Socials per aconseguir uns serveis d’excel·lència vers l’ atenció a la ciutadania, per la qual es continuen treballant.

Comparteix

També t'interessarà