Lamesa compleix 1.000 dies a l'AEM

ORIOL JOVÉ
29-01-2021
  • Lamesa compleix 1.000 dies a l'AEM
  • Lamesa compleix 1.000 dies a l'AEM

El passat dia 24 Roger Lamesa va complir 1.000 dies com a entrenador de l’AEM, a la banqueta del qual va arribar l’1 de maig del 2018. De la seua mà, l’AEM s’ha convertit en un dels equips capdavanters de la Segona Pro Femenina i el tècnic destaca no només el creixement continuat en l’àmbit esportiu, sinó també en l’aspecte humà.

Destaca com a tres fets importants d’aquests mil dies situacions que no són esportives. “El primer va ser el 2018, el dia del partit contra el Collerenc. Vam preparar una sorpresa a l’equip i quan van saltar al camp hi havia totes les jugadores de la base. Les cares d’il·lusió de les petites al veure les grans significa un dels aspectes identitaris d’aquest club”, explica. “El 2019, al final de la primera volta estàvem a tres punts de l’ascens i el club va fer un gran pas al deixar de tenir jugadores sense cobrar. I el 2020, quan es va lesionar Uri i després de l’operació, tot l’equip, sense planificar-ho, van anar a veure-la. Per a mi són tres pilars de com ha evolucionat aquest equip.”

Destaca el creixement continuat de l’equip, tant en l’àmbit esportiu com en l’aspecte humà

Per a Lamesa, no s’entenen els resultats positius sense aquestes característiques. “Hi ha hagut moments esportius molt bons, l’ascens amb partits històrics, dos anys seguits a semifinals de la Copa Catalunya, però moments com aquests fan créixer un equip i aconseguir aquests resultats.”

Admet també que no pensava estar-s’hi tant temps. “En futbol és complicat pensar a llarg termini, perquè cada dia més la d’entrenador és una professió de risc. Però a l’AEM sempre he estat envoltat de gent que estima aquesta feina i el club és exigent, però per això creix”, afegeix, i destaca la tasca de la gent que ha estat al seu cos tècnic durant tots aquests mil dies.

Creu que l’equip encara no ha tocat sostre. “Encara avui ens diuen que l’estructura de l’AEM no està preparada per aguantar el Reto Iberdrola gaires anys. Estem competint contra gegants, la qual cosa a mi, personalment, també em fa créixer moltíssim. La meua feina consisteix a fer que aquest creixement continuï”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta